Buningh

CONTACT: (+31) 10 414 05 60

thuiswinkelwaarborg
0item(s)

Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

LED verlichting

Waarom kiezen voor LED-verlichting?

LED-verlichting wordt steeds populairder. Een van de belangrijkste redenen is dat LED energiebesparend werkt. LED is duurzaam: een gemiddelde gloeilamp gaat 1000 uur mee, hier staat tegenover dat een LED lamp minimaal 20.000 uur mee gaat. Er wordt wel gezegd dat LED verlichting kil is. Ook hier is veel in veranderd, let wel op dat je kiest voor warm wit licht. LED verlichting geeft direct vol licht, dit ten opzichte van bijvoorbeeld een spaarlamp, die eerst moet opwarmen.

Wat heel fijn is aan LED verlichting is dat het veilig toe te passen is, de lampen worden lang niet zo heet als een gloei of halogeenlamp. Hierdoor is een LED lamp veel minder brandgevaarlijk. Met LED verlichting zijn de mogelijkheden enorm. LED is te kiezen in vele kleuren en vormen en op deze manier toe te passen op allerlei manieren. Daarnaast is een LED lamp steviger gebouwd en veel minder fragiel en bevat geen kwik.

Kortom genoeg redenen om te kiezen voor LED verlichting.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)


 

© Buningh interieuradvies & wooncollecties: meubilair, behang, lampen, bedden, accessoires, stoffen, tapijt en gordijnen van de leukste merken | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy Sitemap