Buningh

CONTACT: (+31) 10 414 05 60

thuiswinkelwaarborg
0item(s)

Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Welk dekbed moet ik kiezen?

Het kiezen van een dekbed lijkt niet eenvoudig, toch hoeft dit niet echt een probleem te zijn. Heb je het snel koud of niet? In het eerste geval kies je voor een zwaarder gevuld dekbed terwijl in het andere geval een dunnere prima is. Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we hieronder een uitleg per warmteklasse.

Een vierseizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een dikker herfst/lentedeel. Deze twee kunnen met behulp van knopen worden samengevoegd tot een warm dekbed voor in de winter.

Warmte Klasse 1: Winter Dekbed,
vanaf 8.8 cm dikte Een winter dekbed is een dik dekbed dat ideaal is voor koude slaapkamers of mensen die het snel koud hebben. Dit dekbed wordt in Nederland niet vaak verkocht.

Warmte Klasse 2: All Year Dekbed,
vanaf 6,3 - 8,8 cm dikte Een All Year dekbed heeft een gemiddelde warmte-isolatie. Deze dekbedden zullen de meeste mensen goed bevallen. Een all year dekbed is een dekbed dat in verhouding tot normale dekbedden relatief dik is, maar desondanks erg goed ventileert. Een All Year dekbed valt meestal in warmte klasse 2, Een All Year dekbed bestaat uit één enkele deken en is geschikt om het hele jaar door te gebruiken.

Warmte Klasse 3 &4 = Samen 1: 4 Seizoenen dekbed
Een vierseizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel en een dikker herfst/lentedeel. Deze twee kunnen met behulp van drukkers worden samengevoegd tot een warm dekbed voor in de winter. - Warmte klasse 3 is 4,0 - 5,7 cm dik en geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers. - Warmte klasse 4 is 2,0 - 3,4 cm dik en een echt zomerdekbed, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden.  

Een anti-allergie dekbed.
Een anti-allergie dekbed is geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld huisstofmijt. De tijk van een anti-allergie dekbed is zeer dicht geweven waardoor het voor de huisstofmijt onmogelijk is om in het dekbed door te dringen. Vrijwel alle anti allergie dekbedden zijn voorzien van het Nomite keurmerk.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)


 

© Buningh interieuradvies & wooncollecties: meubilair, behang, lampen, bedden, accessoires, stoffen, tapijt en gordijnen van de leukste merken | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy Sitemap