Buningh

CONTACT: (+31) 10 414 05 60

thuiswinkelwaarborg
0item(s)

Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Keurmerken:

Het NOMITE-keurmerk
Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa.
Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. Ducky Dons is de enige producent in Nederland die aan al haar donzen dekbedden het Nomite® label mag voeren.

Een dekbed voorzien van het D.I.S.-TÜV label 
heeft een etiket met daarop tien punten die bepalend zijn voor de keuze van het juiste dekbed: de vulling, het model, de afmeting, de tijk, het vulgewicht, de warmteklasse, de gewichtsklasse, het wasvoorschrift, het gebruiksvoorschrift en de garantie

Downafresh
dekbedden worden geproduceerd volgens de wettelijke milieunormen. Tijdens het productieproces worden alleen milieuvriendelijke reinigingsproducten gebruikt, waarbij de natuurlijke eigenschappen van de veren en het dons niet verloren gaan. Dons en veren zijn 100% biologisch afbreekbaar.
De vulling van met dons en veren gevuld beddengoed wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd bij een temperatuur van tenminste 100° C. Daarmee voldoen alle producten met het Downafresh label aan de Europese voorschriften voor hygiëne, zoals die zijn vastgelegd in de norm EN 12935.
Dit wordt periodiek door onafhankelijke laboratoria gecontroleerd.

Downafresh geeft aan dat het vulmateriaal in overeenstemming met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn is verkregen. Dieren worden dus niet levend geplukt. De herkomst van de gebruikte materialen worden vastgelegd in een documentatiesysteem. Dit wordt periodiek en onafhankelijk gecontroleerd door het IDFL. .

Er komen geen producten overeen met de selectie.


 

© Buningh interieuradvies & wooncollecties: meubilair, behang, lampen, bedden, accessoires, stoffen, tapijt en gordijnen van de leukste merken | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy Sitemap