Buningh

CONTACT: (+31) 10 414 05 60

thuiswinkelwaarborg
0item(s)

Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Merken:
Wij hebben voor jou twee merken geselecteerd van dekbedden die geheel in Nederland worden geproduceerd:

Ducky Dons Nederland B.V.
startte in de jaren '50 met het importeren en verwerken van dons en veren. Vandaag de dag worden alle dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor je verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort.

Silvana is onze tweede selectie, ook door dit bedrijf worden alle producten in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste productietechnieken en hoogwaardige materialen, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Het Sillvana product voldoet aan de strengste Europese normen, bovendien worden er geen chemische middelen toegepast in de vervaardiging van de hoofdkussens en dekbedden. Uniek is dat bij het vervaardigen van kussens en dekbedden synthtische merkvezels worden gebruikt, waardoor ze een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie hebben, dit geldt ook voor het dons. Deze komt van Hollandse bodem.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)


 

© Buningh interieuradvies & wooncollecties: meubilair, behang, lampen, bedden, accessoires, stoffen, tapijt en gordijnen van de leukste merken | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy Sitemap