Buningh

CONTACT: (+31) 10 414 05 60

thuiswinkelwaarborg
0item(s)

Er bevinden zich geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Algemeen

Contact

Heb je vragen? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch te bereiken onder nummer: 010-4140560
Mailen kan natuurlijk ook naar: info@buningh.nl

Over Buningh

Sinds 1880, het oprichtingsjaar, is Buningh een familiebedrijf. Wij, Robert (47) en Jolanda Buningh (50) zijn inmiddels de vierde generatie die aan het roer staan. In de afgelopen 135 jaar zijn er vele interieur wegen bewandeld. Sinds 1 april 2010 geven wij een nieuwe draai en identiteit aan het bedrijf. Deze vernieuwde website is een voorbeeld van de nieuwe werkwijze. Wij werken vanuit een studio in Rotterdam Kralingen waar je altijd van harte welkom bent.

Noviteiten Signaleren is onze specialiteit

Het signaleren van nieuwe woontrends is altijd onze specialiteit geweest.  Zo zijn we ooit de eerste geweest met de hoezenbank. Inmiddels zijn losse hoezen niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. De ontwikkeling in wand en raambekleding staat ook niet stil.Wij doen ons best een leuke collectie samen te stellen. De producten uit onze collectie zijn  on-line te koop in onze nieuwe online woonwinkel. 

Veel winkelplezier

Robert & Jolanda Buningh

 

© Buningh interieuradvies & wooncollecties: meubilair, behang, lampen, bedden, accessoires, stoffen, tapijt en gordijnen van de leukste merken | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy Sitemap